Nederlands
Home Trainingen

Meld je aan voor een Double True training!

Double True biedt jou een ruim assortiment echte Indiaas Remy hair extensions met diverse applicatie technieken en kleuren. Om deze extensions te kunnen plaatsen is een training essentieel!  Waar andere merken zich beperken tot één techniek, hebben wij voor elk haartype en elke gelegenheid een andere techniek. Bekijk hieronder de trainingen!

Alle haarverlenging technieken zijn een uitstekende manier om jouw salon te onderscheiden van andere salons en het rendement van je salon te verhogen. Bij het zetten van extensions komt echt vakmanschap om de hoek kijken. Om deze technieken onder de knie te krijgen is praktijkervaring vereist. Sudac B.V. biedt trainingen aan in het zetten van nano glued weave-, weave-, tape- en bonding extensions.

Nano Glued Weave extensions

Deze training is speciaal voor de kapper die klaar is voor de nieuwste Double True Weave techniek! Wil jij jezelf onderscheiden met de nieuwste Double True Nano Glued Weave?

Meer informatie

Keratine bonding extensions

Deze training is speciaal voor de kapper die klaar is voor een nieuwe uitdaging! Wil jij jezelf onderscheiden met de traditionele Keratine Bonding Extensions van Double True?

Meer informatie

Invisible Tape extensions

Tijdens deze training leert onze educator jou alles over de invisible tape extensions. Wil jij jezelf onderscheiden in je kapper skills, en daarnaast nóg beter kunnen voorzien in de wens van jouw klant?  Dan is deze training echt iets voor jou!

Meer informatie

In-Salon Training

Liever een training in eigen salon? Ook dat is mogelijk!

Meer informatie

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”