Nederlands
Home Trainingen

Meld je aan voor een Double True training!

Double True biedt jou een ruim assortiment echte Indiaas Remy hair extensions met diverse applicatie technieken en kleuren. Om deze extensions te kunnen plaatsen is een training essentieel!  Waar andere merken zich beperken tot één techniek, hebben wij voor elk haartype en elke gelegenheid een andere techniek. Bekijk hieronder de trainingen!

Alle haarverlenging technieken zijn een uitstekende manier om jouw salon te onderscheiden van andere salons en het rendement van je salon te verhogen. Bij het zetten van extensions komt echt vakmanschap om de hoek kijken. Om deze technieken onder de knie te krijgen is praktijkervaring vereist. Great Hair Professionals B.V. biedt trainingen aan in het zetten van nano glued weave-, weave-, tape- en bonding extensions.

Nano Glued Weave extensions

Deze training is speciaal voor de kapper die klaar is voor de nieuwste Double True Weave techniek! Wil jij jezelf onderscheiden met de nieuwste Double True Nano Glued Weave?

Schrijf je nu in!

Keratine bonding extensions

Tijdens deze training leert onze educator je in één dag alles over bonding extensions.  Wil jij jezelf onderscheiden met de traditionele Keratine Bonding Extensions van Double True?

Schrijf je nu in!

Weave- en Tape extensions

Tijdens deze training leert onze educator jou alles over weave- en tape extensions. Wil jij jezelf onderscheiden in je kapper skills, en daarnaast nóg beter kunnen voorzien in de wens van jouw klant?  Dan is deze training echt iets voor jou!

Schrijf je nu in!

In-Salon Training

Liever een training in eigen salon? Ook dat is mogelijk!

Meer informatie

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”