Nederlands
Home Informatie In-Salon trainingen

Double True In-Salon Trainingen

Wanneer jij hebt besloten om met Double True te gaan werken is een training essentieel! De trainingen van Double True zijn geheel op maat voor salonmedewerkers die hun werkzaamheden willen uitbreiden met het plaatsen van extensions. Of je nu kiest voor bonding-, weave- of tape extensions, we komen graag bij jou langs om de technieken te leren.

Meld je nu aan!

De trainingsdagen zijn afhankelijk van welke technieken je graag wil leren. Wil je alle technieken leren? Dan zijn hier meerdere dagen voor nodig. Een trainingsdag in-salon bedraagt €395,- euro exclusief BTW. Dit is ongeacht het aantal personen die jij wilt laten trainen in je salon. Een In-salon training op maat is mogelijk vanaf 2 personen.

Voor deze dag heb je de keuze om te oefenen op modellen of op een oefenhoofd. Het haar dat hiervoor moet worden aangeschaft is op eigen kosten. Eventueel kun je met het model een afspraak maken dat ze alléén voor de hairextensions betalen en niet voor de uren die je erin steekt. 

Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende benodigdheden in de salon hebt om van start te gaan met de training en met ons merk Double True. Bij de training is geen startpakket inbegrepen. Deze kun je bestellen op greathairextensions.nl

Voor jouw training op maat neem je contact op met Wendy 06 83614621 of via onderstaand contactformulier!

Neem contact op!

Let op: Aanmelden kan vanaf minimaal 2 personen.

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”