Nederlands
Home Extensions

Ruim aanbod in verschillende technieken

Double True biedt jou een ruim assortiment echte Indiaas Remy hair extensions met diverse applicatie technieken en kleuren. Lengtes variëren van 30 cm tot wel 60 cm en zijn verkrijgbaar in meer dan twintig kleuren. Waar andere merken zich beperken tot één techniek, hebben wij voor elk haartype en elke gelegenheid een andere techniek. Voor de mooiste haarverlengingen met Double True hair extensions kun jij als professional gebruik maken van keratine bonding extensions, tape extensions, weft extensions en clip-in extensions.

Alle haarverlenging technieken zijn een uitstekende manier om jouw salon te onderscheiden van andere salons en het rendement van je salon te verhogen. Bij het zetten van extensions komt echt vakmanschap om de hoek kijken. Om deze technieken onder de knie te krijgen is praktijkervaring vereist. Great Hair Professionals B.V. biedt trainingen aan in het zetten van weave-, tape- en bonding extensions.

Invisible Tape extensions

De Double True Invibisle Tape Extensions is zoals de productnaam al aangeeft onzichtbaar. Het haar is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. Het haar is vol tot in de punten met natural ends en hebben een natural straight haarstructuur. De tapes zijn gemaakt van 100% Echt Indiaas Remy haar. De tapes zijn 4 cm breed en te combineren met de Double True Original Tapes of de Single Side Tapes. De extensions zijn verkrijgbaar in 40 of 50 cm, wegen 2,5 gram per stand en worden per 6 stuks verpakt. De Invisible Tape Extensions zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren waaronder de #502 Frozen Nude Ombré.

Nano Glued Weave extensions

De Double True Nano Glued weave is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. De weave is vol tot in de punten met natural ends en hebben een natural straight haarstructuur. De ultradunne band (0.36 mm) is 52 cm breed, 40 cm lang en weegt 50 gram. De haren zijn verlijmd in de band en hoeft dus na het knippen niet afgeseald te worden tegen uitrafelen. De weave is uitermate geschikt voor klanten met fijn haar. De dunne band kan middels nanoringen dubbel of single aan het haar bevestigd worden en komen plat en onzichtbaar in het haar te liggen. De weave is in 12 prachtige kleuren verkrijgbaar.

Keratine bonding extensions

Double True Keratine Bondings zijn gemaakt van 100% keratine. De prachtige remy en double drawn extensions zijn vol tot in de punten met natural ends en hebben een natural straight haarstructuur. Een haarverlenging met bondings wordt ook wel gezien als een traditionele manier van het haar verlengen. Aan het einde van de pluk haar wordt het haar samen met een keratinebonding bevestigd. Met behulp van een warmtetang wordt de extension met het eigen haar versmolten. De extensions wegen 0,8 tot 1 gram per extension (o.b.v. 50 cm) en zijn beschikbaar in meer dan 25 prachtige natuurlijke kleuren met een lengte van 40, 50 of 60 cm. De haarstructuur van het haar is natural straight.

Tape extensions

De tape extension methode is een permanente haarverlenging die zonder warmte in het haar bevestigd wordt. Het haar is 100% echt Indiaas Remy double drawn haar. De extensions zijn vol tot in de punten met natural ends. Met tape extensions worden de eigen haren bevestigd op een smalle tape (4 cm). Op een enkele tape wordt het haar geplaatst, waarna er een tweede tape bovenop wordt geplakt. Middels de ‘sandwich-methode’ ontstaat er 1 passé. Een verpakking weegt 40 gram en bevat 10 tapes. De extensions zijn verkrijgbaar in meer dan 20 prachtige kleuren met een lengte van 40 of 50 cm. De structuur van het haar is natural straight.

Weave extensions

Een weave, ook wel weft of haarmat genoemd, is een band van 50 cm breed en 50 cm lang. Het haar is 100% echt Indiaas Remy Double drawn haar. Het haar is vol tot in de punten met natural ends. Met microrings wordt de weft in het haar vast gestikt.

De weave extensions zijn beschikbaar in 22 prachtige kleuren met een natural straight haarstructuur.

Clip-in extensions

Double True Clip-in extensions zijn geen permanente extensions. De extensions zijn van 100% echt Indiaas remy double drawn haar en 50 cm lang. Aan de extensions zitten clips waarmee je het haar gemakkelijk in het eigen haar vast klikt. Het haar is vol tot in de punten en heeft een natural straight haarstructuur. De Clip-ins bevatten 8 verschillende delen en zijn los van elkaar in te zetten. De clip in extensions zijn beschikbaar in 16 prachtige kleuren.

Verzorging

Wanneer jij extensions zolang mogelijk mooi wilt houden, is goede verzorging essentieel. Extensions gaan gemiddeld drie tot twaalf maanden mee. De levensduur van extensions is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld hoe vaak de klant een hitte stylingtool gebruikt en het gebruik van zilvershampoo en toners. Maar denk ook aan de warme zomers, zout en chloor water, een bezoek aan de sauna en niet geheel onbelangrijk: de verzorgingsproducten.

Alle extensions bevatten een coating die ervoor zorgt dat ze in goede conditie blijven. Deze coating moet met speciale verzorgingsproducten behandeld worden. Haar extensions krijgen geen voeding vanaf de hoofdhuid. Hierdoor moeten deze haar extensions met speciale verzorgingsproducten behandeld worden. Shampoos die geschikt zijn voor het eigen haar zijn niet allemaal geschikt voor extensions. Shampoo kan een strippende werking hebben, waardoor de haar extensions droog kunnen aanvoelen. Het is belangrijk dat haar extensions met de juiste ingrediënten en proteïne worden gevoed om het haar te hydrateren, te versterken en haarbreuk te voorkomen.

Double Your Beauty

Double True heeft een shampoo en een conditioner. De shampoo reinigt het haar en zorgt ervoor dat de coating niet beschadigt. De shampoo bevat tarwe proteïne dat ervoor zorgt dat het haar wordt gehydrateerd en wordt beschermd tegen negatieve invloeden van buiten af. De conditioner is verrijkt met Abyssinian oil dat het haar intensief verzorgd. Het haar wordt makkelijk doorkambaar en direct gladder. Ook zit er vitamine E in de conditioner. Het haar en de hoofdhuid blijven zo in de optimale conditie.

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”