Nederlands
Home Extensions

Ruim aanbod in verschillende technieken

Double True biedt jou een ruim assortiment echte Indiaas Remy hair extensions met diverse applicatie technieken en kleuren. Lengtes variëren van 30 cm tot wel 60 cm en zijn verkrijgbaar in meer dan achtentwintig kleuren. Waar andere merken zich beperken tot één techniek, hebben wij voor elk haartype en elke gelegenheid een andere techniek. Voor de mooiste haarverlengingen met Double True hair extensions kun jij als professional gebruik maken van keratine bonding extensions, Invisible tape extensions en nano glued weave.

Alle haarverlenging technieken zijn een uitstekende manier om jouw salon te onderscheiden van andere salons en het rendement van je salon te verhogen. Bij het zetten van extensions komt echt vakmanschap om de hoek kijken. Om deze technieken onder de knie te krijgen is praktijkervaring vereist. Sudac B.V. biedt trainingen aan in het zetten van weave-, tape- en bonding extensions.

Invisible Tape extensions

De Double True Invibisle Tape Extensions is zoals de productnaam al aangeeft onzichtbaar. Het haar is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. Het haar is vol tot in de punten met natural ends en hebben een natural straight haarstructuur. De tapes zijn gemaakt van 100% Echt Indiaas Remy haar. De tapes zijn 4 cm breed en te bevestigen met de “sandwich-methode” waarbij je twee tapes op elkaar plakt met het eigen haar er tussen. Maar je kan er ook voor kiezen om een enkele tape te plaatsen, in combinatie met de Single Side Tapes. De extensions zijn verkrijgbaar in 40cm, wegen 2,5 gram per stand en worden per 6 stuks verpakt. De Invisible Tape Extensions zijn verkrijgbaar in 10 prachtige kleuren waaronder blond, bruin, druo en ombré kleuren.

Nano Glued Weave extensions

De Double True Nano Glued weave is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. De weave is vol tot in de punten en hebben een natural straight haarstructuur. De ultradunne band (0.36 mm) is 52 cm breed, 50 gram en verkrijgbaar in de lengte 40 en 50cm. haren zijn verlijmd in de band en kan in de breedte overal worden afgeknipt zonder dat het afgeseald hoeft te worden. De weave is uitermate geschikt voor klanten met fijn haar. De dunne band kan middels microringen dubbel of met nanoringen single aan het haar worden bevestigd  en komen plat en onzichtbaar in het haar te liggen. De weave is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Keratine bonding extensions

Double True Keratine Bondings zijn gemaakt van 100% keratine. De prachtige remy en double drawn extensions zijn vol tot in de punten met natural ends en hebben een natural straight haarstructuur. Een haarverlenging met bondings wordt ook wel gezien als een traditionele manier van het haar verlengen. Aan het einde van de pluk haar wordt het haar samen met een keratinebonding bevestigd. Met behulp van een warmtetang wordt de extension met het eigen haar versmolten. De extensions wegen 0,8 tot 1 gram per extension (o.b.v. 50 cm) en zijn beschikbaar in meer dan 28 prachtige natuurlijke kleuren met een lengte van 30,40, 50 of 60 cm. De haarstructuur van het haar is natural straight.

Verzorging

Wanneer jij extensions zolang mogelijk mooi wilt houden, is goede verzorging essentieel. Extensions gaan gemiddeld drie tot twaalf maanden mee. De levensduur van extensions is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld hoe vaak de klant een hitte stylingtool gebruikt en het gebruik van zilvershampoo en toners. Maar denk ook aan de warme zomers, zout en chloor water, een bezoek aan de sauna en niet geheel onbelangrijk: de verzorgingsproducten.

Haar extensions krijgen geen voeding meer vanuit de wortel en hierdoor hebben ze net extra verzorging nodig.

Haarverzorging die geschikt zijn voor het eigen haar zijn niet allemaal geschikt voor extensions. Haarverzorging kan een strippende werking hebben, waardoor de haar extensions droog kunnen aanvoelen. Het is belangrijk dat haar extensions met de juiste ingrediënten en proteïne worden gevoed om het haar te hydrateren, te versterken en haarbreuk te voorkomen.

Double Your Beauty

Als specialist weet je hoe belangrijk hoogwaardige haarverzorging is voor de tevredenheid van je klanten. Double True biedt een complete verzorgingslijn die jouw expertise ondersteunt en zorgt voor prachtig, gezond haar.

Producten:

  • Shampoo: Reinigt het haar op milde wijze zonder het te beschadigen. De shampoo bevat tarweproteïne, wat het haar hydrateert en beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Geschikt voor alle haartypes.
  • Conditioner: Verrijkt met Abyssinian oil voor intensieve verzorging. Deze conditioner maakt het haar makkelijk doorkambaar en direct gladder, en bevat vitamine E om zowel het haar als de hoofdhuid in optimale conditie te houden.
  • Double True Haarmasker: Biedt diepgaande voeding en herstel. Ideaal voor klanten die extra verzorging nodig hebben.
  • Double True Borstel: Ontworpen om voorzichtig door het haar te glijden zonder schade, perfect voor het onderhouden van extensions.
  • Silver Line: Speciaal ontwikkeld voor blond haar om ongewenste gele tonen te neutraliseren en koele blondtinten te behouden.
    • Silver Shampoo: Voor het dagelijks neutraliseren van gele tonen. Meer informatie
    • Silver Masker: Voor intensieve verzorging en het behoud van prachtige, koele blondtinten. Meer informatie

Met de verzorgingslijn van Double True kun je je klanten de ultieme haarverzorging bieden. Zorg voor gezond, glanzend en prachtig haar met producten die jouw professionele standaard ondersteunen.

 

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”