Nederlands
Home Professionele salonondersteuning

Technische en commerciële salonondersteuning

Bij Double True kun jij ook terecht met al jouw vragen over de technische en commerciële werkzaamheden van je salon. Wij geven graag advies en antwoord op al jouw vragen.

Commerciële ondersteuning

Loop je vast op het verkopen van Double True extensions en weet je niet hoe je het onder de aandacht brengt bij jouw klant? Dan kun je bij ons terecht voor advies. Je kunt slechts met kleine veranderingen al grote verschillen maken en daarin helpen wij jou graag op weg. Hiervoor kan je terecht bij onze accountmanager Wendy.

Daarnaast hebben wij ook promotiematerialen ter beschikking. Om Double True een mooie plek te geven in de salon bieden wij jou verschillende promotiematerialen aan. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vaktechnische salonondersteuning

Wanneer jij hebt besloten om met Double True te gaan werken is een training essentieel! De trainingen van Double True zijn geheel op maat voor salonmedewerkers die hun werkzaamheden willen uitbreiden met het plaatsen van extensions. Of je nu kiest voor bonding-, weave- of tape extensions, we komen graag bij jou langs om de technieken te leren.

In-Salon Traningen

De trainingsdagen zijn afhankelijk van welke technieken je graag wil leren. Wil je alle technieken leren? Dan zijn hier meerdere dagen voor nodig. Een trainingsdag in-salon bedraagt €395,- euro exclusief BTW en exclusief reiskosten van €0.19 per kilometer. Dit is ongeacht het aantal personen die jij wilt laten trainen in je salon. Een In-salon training op maat is mogelijk vanaf 2 personen.

Voor deze dag heb je de keuze om te oefenen op modellen of op een oefenhoofd. Het haar dat hiervoor moet worden aangeschaft is op eigen kosten. Eventueel kun je met het model een afspraak maken dat ze alléén voor de hairextensions betalen en niet voor de uren die je erin steekt. 

Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende benodigdheden in de salon hebt om van start te gaan met de training en met ons merk Double True. Bij de training is geen startpakket inbegrepen. Deze kun je bestellen op sudac.nl

Voor jouw training op maat neem je contact op met Wendy 06 83614621 of via wendy@sudac.nl

Training in onze trainingsruimte

Sluit je liever aan bij een training in onze trainingsruimte in Amersfoort? Ook dat kan! Je hebt de keus uit maar liefst 3 verschillende trainingen:

  • Nano Glued Weave extensions
  • Weave- en Tape extensions
  • Bonding extensions

Inschrijven voor een training in ons trainingsruimte in Amersfoort kan op sudac.nl

Meld je aan voor een training!

Wil jij jezelf onderscheiden met de nieuwste technieken? Schrijf je dan nu in voor onze trainingen!

Aanmelden

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”