Nederlands
Home Over DoubleTrue

Over Double True

Double True is een 100% natuurproduct waarbij wij voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salons. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden. Met de hairextensions van Double True onderscheidt jij je met kwalitatieve services die het rendement van je salon enorm zullen verhogen.

Herkomst

De Double True hair extensions komen uit India. In het zuiden van India bevindt zich het tempelcomplex Tirumale Tirupati, waar onze extensions vandaan komen. Jaarlijks komen er miljoenen pelgrims naar de tempel om te bidden voor hun zielsheil. Voordat zij toegang krijgen tot de meest heilige plek van het complex krijgen mannen, vrouwen en kinderen een gratis scheerbeurt. Hindoes zien het afscheren van het haar als een godsdienstige plicht en doen dit geheel vrijwillig. In het verleden werd het haar via de zee of rivieren aan ‘Moeder Natuur’ terug geschonken. Tegenwoordig wordt het haar verzameld en verkocht, omdat er vanuit het westen veel vraag naar is. De tempel gebruikt de opbrengst voor gratis eten en onderdak. Daarnaast kan de tempel zorgen voor gratis scholing en financieren zij de ziekenhuizen. Elke Hindoe offert minstens één keer in hun leven zijn of haar lokken aan de god Venkateswara. Door het haar aan de god te offeren danken zij de god voor hun geboorte of hopen Hindoes dat de god hun geneest. Het haar wordt voor het scheren gebundeld in lange, dikke vlechten. Na het afscheren worden deze vlechten in grote containers opgeborgen. Hierdoor liggen de haren gegarandeerd in dezelfde richting. Dat betekend dat het 100% Remy haar is.

Enkel het beste haar voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Double True. Alle extensions zijn van 100% Remy double drawn haar met natural ends en een natural straight structuur. Bij Remy haar lopen de haarschubben in dezelfde richting en schuren ze niet langs elkaar. Hierdoor ontstaan er minder snel knopen of klitten in het haar. Double drawn betekend dat het haar vol is vanaf de aanzet tot in de punten. De haar extensions worden op authentieke wijze geproduceerd en met de hand geselecteerd. Tijdens een unieke slow-colouring methode worden de extensions op kleur gebracht en in de buitenlucht gedroogd. Dit zorgt ervoor dat het haar niet beschadigd en natuurlijk mooi blijft.

De Double True extensions

Double True hair extensions zijn uitsluitend gemaakt van 100% echt haar uit India. Indiaas haar is sterk vergelijkbaar met Europees haar. Tempelhaar is onbehandeld en de haarschubben liggen allemaal in dezelfde richting. Chinees haar is echter qua structuur niet heel erg geschikt voor ons eigen Europees haar. Chinees haar is aanzienlijk dikker dan Europees haar en kan daardoor bijna niet onbehandeld tot extensions verwerkt worden. de structuur van het haar wordt aangepast door de haarschubben te verwijderen, het haar te bleken, verven en siliconen toe te voegen voor de glans. Russisch haar is een heel fijn haartype en extra steil. In vergelijking tot Europees haar, wat een kleine slag in het haar heeft zitten, komt Russisch haar niet overeen met Europees haar.

Exclusieve distributie

Double True is enkel beschikbaar voor gescreende professionals. Wij zoeken partnersalons waarmee wij het merk Double True kunnen versterken. Daarbij kijken wij naar vaktechnische kennis en de uitstraling en ligging van de salon. In sommige gevallen en onder bepaalde voorwaarden is regionale exclusiviteit zelfs bespreekbaar.

Met de hairextensions van Double True onderscheidt jij je met kwalitatieve services die je rendement enorm zullen verhogen. Doordat wij voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, zijn wij in staat om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden. De hairextensions van Double True zijn alleen te bestellen als je beschikt over een KVK-nummer én als jij de service biedt die bij Double True past.

Sudac B.V. doet er alles aan om een goede service te bieden. We stellen kleurenringen ter beschikking, zorgen er door een snelle levering voor dat je geen grote investeringen hoeft te doen en je geen voorraad in de salon hoeft te hebben.

Voor meer informatie kun je onderstaand contactformulier invullen of contact opnemen op info@sudac.nl

of bellen +31(0)742780449.

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”