Nederlands
Home Salon exclusief

Exclusieve distributie voor geselecteerde salons

Double True is enkel beschikbaar voor gescreende professionals. Wij zoeken partnersalons waarmee wij het merk Double True kunnen versterken. Daarbij kijken wij naar vaktechnische kennis, de uitstraling en ligging van de salon. In sommige gevallen en onder bepaalde voorwaarden is regionale exclusiviteit zelfs bespreekbaar. 

Met de haar extensions van Double True onderscheid jij je met kwalitatieve services die je rendement enorm zullen verhogen. Omdat wij voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, zijn wij in staat om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden. Bij het zetten van extensions komt vakmanschap om de hoek kijken. Sudac B.V.  biedt trainingen om jou te helpen bij het ontwikkelen van het zetten van extensions. De hair extensions van Double True zijn alleen te bestellen als je beschikt over een KVK-nummer én als jij de service biedt die bij Double True past.

Double True doet er alles aan om een goede service te bieden. We stellen kleurenringen ter beschikking, zorgen door een snelle levering voor dat je geen grote investeringen hoeft te doen en je geen voorraad in de salon hoeft te hebben.

Voor meer informatie kun je onderstaand contactformulier invullen of contact opnemen via info@doubletrue.nl of +31 (0)545 721099.

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”