Nederlands
Home TopHair Düsseldorf 2022

Wij staan op de TopHair beurs in Düsseldorf!

Op zaterdag 7 mei 2022 en zondag 8 mei 2022 staat Double True op de Top Hair – Die Messe in Düsseldorf. Na twee jaar is het weer mogelijk om twee dagen lang te laten zien wie Double True is en over welke prachtige producten Double True beschikt.

De Top Hair – Die Messe in Düsseldorf is Europa’s belangrijkste kappersevenement. Met maar liefst 450 exposanten en merken uit 21 landen is er 28.000 m2 aan oppervlakte gevuld met van alles voor professionele kappers. In hallen 15, 16 en 17 biedt het evenement twee dagen van extravagante shows, workshops en congressen. Op de TOP HAIR Düsseldorf demonstreren de grootste merken en salons hun nieuwste collecties en technieken en brengen zij de kappers- en stylistgemeenschap samen. Van persoonlijke ontmoetingen en goede gesprekken, tot uitgebreide demonstraties en liveshows. Alles komt voorbij op de beurs en brengt de professionele kapperswereld samen die met passie hun werk doen en het succes van hun bedrijf willen voortzetten.

Wil jij Double True komen bezoeken?

Double True is te vinden bij de stand van Great Hair Professionals GmbH in hal 16, stand D61. Hier vind je o.a. de extensions en onze professionals die jou graag van meer informatie willen voorzien. Een dagkaart kost €78 euro, een tweedagenkaart kost €118 euro. Beide tickets zijn uitsluitend hier te koop. Hopelijk zien wij jou op 7 of 8 mei in Düsseldorf!

Adresgegevens

D-40474 Düsseldorf,

Am Staad (Stockumer Höfe)

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”