Nederlands
Home The Hair X-Perience Gorinchem 2022

Wij staan op The Hair X-Perience 2022 in Gorinchem!

Op 12 en 13 juni vind je Double True op de Hair X-perience in evenementenhal Gorinchem. The Hair X-perience is een jaarlijkse vakbeurs die zich richt op de kappersbranche. De beurs is gericht op de zakelijke markt, dus er zullen geen consumenten rondlopen. De beurs is het enige complete kappersevent met een gevarieerde beursvloer die ruim 3500 bezoekers trekt. Van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers. Naast de beursvloer worden en ook lezingen, demo’s en shows gegeven die producten en merken aan het publiek laten zien.

Meer weten over Double True?

Onze experts staan klaar om jou alles te vertellen over onze hair extensions. Ook kun je kennis maken met onze prachtige producten en laten wij jou live zien hoe je de extensions in het haar zet!

Je vind Double True op zondag 12 juni en maandag 13 juni van 10:00-17:00 uur op stand A19. Nieuwsgierig geworden naar Double True? Loop gerust even langs en wij vertellen je alles wat je wil weten.

Nog geen tickets? Tickets kosten €25 euro per stuk. Bestellen kan hier en wie weet zien wij jou op de beurs!

Adresgegevens

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”