Nederlands
Home The Hair Project Kortrijk 2022

Wij staan op The Hair Project 2022 in Kortijk!

Op 9 en 10 oktober vind je Double True op The Hair Project in Kortrijk XPO. The Hair Project is hét kappersevent in Kortrijk XPO die zich richt op de kappersbranche. Het is het ideale event voor kappers om de nieuwste trends te spotten, shows bij te wonen, nieuwe producten & concepten te ontdekken en in te spelen op business opportuniteiten in rechtsreeks contact met 120 toonaangevende leveranciers uit de kappersbranche. The Hair Project onderscheidt zich door een uniek eventconcept met een combinatie van standen, trendy shows in een theaterhal, vaktechnische presentaties (knippen, stylen, kleuren, barber) en sfeervolle bars!

Meer weten over Double True?

Onze experts staan klaar om jou alles te vertellen over onze hair extensions. Ook kun je kennis maken met onze prachtige producten en laten wij jou live zien hoe je de extensions in het haar zet!

Je vind Double True op zondag 9  oktober van 10:00-18:00 en maandag 10 oktober van 10:00-17:00 uur. Nieuwsgierig geworden naar Double True? Loop gerust even langs en wij vertellen je alles wat je wil weten.

Nog geen tickets? Tickets kosten €20 euro per stuk wanneer je de volgende kortingscode gebruikt: THP2022. Bestellen kan hier en wie weet zien wij jou op de beurs!

Wij geven ook gratis tickets weg op onze Instagram! Je kunt nog meedoen tot 28 september!

Adresgegevens

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”