Nederlands
Home Single Side Tape

Double True Single Side Tape

De Double True Single Side Tape is nieuw in het assortiment!

Er zijn meerdere manieren waarmee je de Double True Tape Extensions in het haar kan bevestigen. Het is raadzaam om de tape te bevestigen met de zogenaamde ‘sandwich-methode’. Hierbij worden twee tapes op elkaar geplakt. Met de Double True Single Side Tape kun je één tape bevestigen in het haar, waarbij je de Single Side Tape plakt aan de andere kant van de tape extensions. Deze methode wordt vaak gebruikt in lokken en zeer dun haar.

Gebruiksaanwijzing

Je gebruikt de Single Side Tape altijd in combinatie met één tape extensions. Voordat je een tape extensions gaat plaatsen, is het van groot belang dat het eigen haar eerst gewassen wordt met de pre-wash van Double True. Dit product maakt het haar geheel vetvrij en is de kans op het uitvallen van extensions nihil.
Haal de Single Side Tape met je nagel, of bij voorkeur met een pincet af van het plaatje en plaats de tape in het haar. Zo voorkom je dat je vinger de tape raakt en dat de plakkracht vermindert.

Nadat je de Tape Extension hebt geplaatst is het raadzaam om de extension met de Tape Tang dicht te knijpen.

Wil jij weten hoe wij ze plaatsen?
Bekijk de video.

Read more

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”