Nederlands
Home Double True Hair Extensions

Double True Hair Extensions

Double True hair extensions zijn exclusief beschikbaar voor geselecteerde, professionele kapsalons. Dit internationale merk is vanaf het eerste begin ontwikkeld door en eigendom van Sudac BV. De productie en distributie hebben wij vanaf de tempel tot de salons helemaal zelf in de hand. De extensions van Double True zijn van absolute topkwaliteit en uitsluitend van 100% echt haar uit India. Enkel de best geselecteerde extensions voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Double True. Zo is al ons haar Remy gesorteerd. Dat wil zeggen dat de haarschubben in dezelfde richting lopen waardoor het haar niet gaat klitten. De bonding- en tape extensions hebben natural ends. Dat houdt in dat de extensions een aantal centimeter langer zijn dan wordt aangegeven. Hierdoor verlies je geen lengte bij het knippen van het haar.

Onze 100% natuurlijke producten worden op authentieke wijze geproduceerd. De haar extensions worden met de hand geselecteerd, tijdens een unieke slow-colouring methode op kleur gebracht en in de buitenlucht gedroogd. Hierdoor beschadigd het haar niet en blijft het natuurlijk mooi. De extensions zijn double drawn, oftewel vol tot in de punten.

Double True is een bewuste keuze voor extra beauty en exclusiviteit. Double True is exclusief voorbehouden aan salons en kappers waarvan wij vinden dat ze recht doen aan ons merk. Daarbij kijken wij naar vaktechnische kennis en de uitstraling en ligging van de salon.  In sommige gevallen en onder bepaalde voorwaarden is regionale exclusiviteit zelfs bespreekbaar. Daarnaast heb je geen salonvoorraad nodig. Dankzij onze snelle levering heb jij de extensions de volgende dag al in jouw salon. Omdat wij dermate overtuigd zijn van de kwaliteit van Double True extensions en onze verzorgingsproducten geven wij maar liefst 6 maanden garantie op extensions.

Verschillende haarverlenging technieken

Double True biedt jou een ruim assortiment echte Indiaas Remy hair extensions met diverse applicatie technieken. Lengtes variëren van 30 cm tot wel 60 cm en zijn verkrijgbaar in achtentwintig kleuren. Alle haarverlenging technieken zijn een uitstekende manier om jouw salon te onderscheiden van andere salons en het rendement van je salon te verhogen. Bij het zetten van extensions komt echt vakmanschap om de hoek kijken. Om deze technieken onder de knie te krijgen is praktijkervaring vereist. Sudac B.V. biedt trainingen aan in het zetten van weave-, tape- en bonding extensions.

Contact

Bij Double True kun je terecht met al jouw vragen over de extensions, technische en commerciële werkzaamheden van je salon. Wij geven graag advies en antwoord op al jouw vragen. Neem gerust contact op met onze accountmanager Wendy of via info@doubletrue.nl 

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”