Nederlands
Home De Nieuwe Nano Glued Weave

De Nieuwe Nano Glued Weave

Wij presenteren jullie graag onze nieuwe, unieke Nano Glued Weave. De weave is handgemaakt en uitermate geschikt voor klanten met fijn haar. De Nano Glued Weave is gemaakt van 100% echt Indiaas remy double drawn haar. Dit betekent topkwaliteit, vol tot in de punten. De haarstructuur is net als al onze andere methodes natural straight. Dit betekent steil met een lichte natuurslag.

De ultradunne band (0.36 mm) is 52 cm breed en kan in de breedte overal worden afgeknipt. De haren zijn verlijmd in de band, zonder terugstekende baardharen. De band hoeft dus na het afknippen niet afgeseald te worden tegen uitrafelen. De weave wordt door middel van micro of nano rings in het haar gezet. De weave is verkrijgbaar in 12 prachtige kleuren. Waaronder: blond, bruin, zwart, duo en ombré kleuren.

2 Bevestigingstechnieken

De Nano Glued Weave kan op 2 manieren worden ingezet.

  1. Dubbele band vastzetten met microrings
  2. Enkele band vastzetten met nanorings

De weave is knipbaar, zonder dat de uiteinden afgeseald hoeven te worden tegen uitrafelen.

Heb je nog vragen na aanleiding van bovenstaande informatie? Neem gerust contact met ons op!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij de Nano Glued Weave Extensions in jouw salon? Om deze extensions te kunnen plaatsen is een training essentieel. Bekijk onze trainingsmogelijkheden.

Meer informatie

“Double True is een 100% natuurproduct waarbij we voor het gehele proces verantwoordelijk zijn, van het allereerste begin tot de levering in de salon. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om topkwaliteit tegen een eerlijke prijs te kunnen bieden.”